اینفلوئنسر کیست؟

شاید چندین و چندبار کلمه اینفلوئنسر را در فضای مجازی شنیده‌اید. در واقع اینفلوئنسرها همان اشخاصی هستند که توانستند طی مدتی فالوورهای زیادی جذب کنند.

اینفلوئنسرها، اکثرا اینستاگرام و یوتیوب را به عنوان پلتفرم کاری خود، انتخاب می‌کنند. چون استفاده از این برنامه ها راحت است. همچنین نسبت به بقیه اپلیکیشن‌ها در جامعه فراگیرتر شده‌اند.

اینفلوئنسرها با تولید محتوای جذاب و با توجه به فالوورهای زیاد خود می‌توانند بازدید زیادی را ایجاد کنند. اینفلوئنسرها به عنوان یک الگو در جامعه تلقی می‌شوند. پس باید طوری رفتار کنند که هرروز به فالوورهای خود بیفزایند. نه اینکه با بدرفتاری خود به از دست دادن فالوورهای خود رضایت دهند.

اینفلوئنسری امروزه به یک شغل با درآمد بالایی تبدیل شده است. ایفلوئنسرها ممکن است در رفتارها و پست‌هایی که می‌گذارند تفاوت داشته باشند اما یک وجه مشترک دارند و آن این است که اینفلوئنسرها فالوورهای زیادی دارند و دائما در حال تولید محتوا هستند که گاهی اوقات فقط یک عکس یا متن است.

معنی اینفلوئنسر

معنی کلمه اینفلوئسر در لغت‌نامه “تاثیرگذار” است. اینفلوئنسر یعنی کسی که نفوذ بیشتری بر روی افراد جامعه دارد و قابلیت جهت‌دهی به افکار افراد جامعه را دارد و حتی می‌توانند در به اصطلاح مد شدن یک چیز و یا بالا رفتن آمار محصولی تاثیر بسزایی داشته باشند.

شکل‌گیری اینفلوئنسرها برای اولین بار در یوتیوب اتفاق افتاد و بعد آن به دیگر رسانه‌ها، مانند اینستاگرام کشیده شد. اینفلوئنسرها یا افراد تاثیرگذار در دنیای واقعی، کسانی مانند، استادان دانشگاه یا دانشمندان هستند اما در فضای مجازی همه چیز برعکس است.

اما چهره‌های مشهور در دنیای واقعی، در فضای مجازی نیز موفق هستند و فالوورهای زیادی جذب می‌کنند و بر عکس این موضوع نیز صدق می‌کند، برخی اینلفوئنسرهای اینستاگرامی وجود داشته‌اند که در فضای مجازی به چهره مشهوری تبدیل شده‌اند و با استفاده از این فرصت، بستر پیشرفت خود را به دنیای واقعی می‌کشانند.

حتی کسانی بوده‌اند که نام خود را چه در فضای مجازی و چه در دنیای واقعی به یک برند تبدیل کرده‌اند.

اینفلوئنسر مارکتینگ

تاثیرگذاری اینفلوئنسرها بیشتر در رابطه با سبک زندگی و خریدهایی است که مخاطبان انجام می‌دهند. این فرآیند از جانب اینفلوئنسر پیشنهاد شده و مخاطب تحت تاثیر قرار گرفته و اقدام به خرید محصول می‌نماید. گاها هم اینفلوئسرها می‌توانند بر روی نوع پوشش و یا حتی فرهنگ یک جامعه تاثیر زیادی داشته باشند.

اینفلوئنسرها سعی می‌کنند پیشنهاداتی که به مخاطب می‌دهند در قالب یک دوست صمیمی باشد که مخاطبان تبدیل به مشتری شوند.

برای این کار اینفلوئنسرها تلاش و کوشش می‌کنند با پست‌ها و استوری‌های جذابی که به نمایش می‌گذارند، اعتماد مخاطبان را جلب کنند که در واقع یک نوع زمینه‌سازی برای تبلیغات است.

این کار به دلیل این است که اغلب مردم توصیه‌ها و پیشنهادات یک فرد غریبه یا نسبتا آشنا را جدی نمی‌گیرند ولی اگر این توصیه‌ها و پیشنهادات از سمت یک دوست نزدیک و صمیمی باشد، کمتر کسی آن را نادیده می‌گیرد.

اینفلوئنسرها و اهداف مارکتینگ

البته‌ اینفلوئنسرها نباید از اهداف اصلی خود دور شوند. باید تمرکز خود را فقط برای تبلیغات بگذارند. چون با این کار فالوورها و کسانی را که به آن‌ها اعتماد دارند از دست می‌دهند. می‌توان گفت که بعد از ریزش فالوورها، بازگشت آنها در اکثر مواقع صورت نمی‌گیرد. اگر هم این اتفاق بیافتد، حداقل ماه‌ها یا سال‌ها تلاش لازم است تا عملی شود.

باید دقت کرد که تبلیغات توسط اینفلوئنسرها باید به صورت غیرمستقیم صورت گیرد و تمام انرژی صرف ساخت محتوا برای جذب بیشتر فالوور و مخاطب گردد.

برای تبلیغات توسط اینفلوئنسرها باید طوری برنامه‌ریزی شود که انگار اینلفوئنسر مورد نظر ما درگیر نیازمندی خاصی در زندگی شخصی خود بوده و آن نیاز را به طور مثال توسط شرکت ما رفع کرده و حالا از خدمات ما راضی بوده و در حال توصیه و پیشنهاد خدمات و سرویس‌های ما به دوستان نزدیک خود یعنی مخاطبان است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.