موشن گرافی تصویری را در ذهن مشتری تداعی می‌کند که تصویر ثابت نمی‌تواند آن را در ذهن مشتری پدید بیاورد. موشن گرافی امروزه به وُفور در تلویزیون، فیلم‌ها و سینماها و وب سایت‌ها دیده می‌شود. طراحی تصویرهای متحرک از جمله ویدیو یا گیف به صورتی است که امروزه طرفداران زیادی مخصوصا در صنعت تبلیغات دارد.

موشن گرافی

از وقتی که فیلم سازان در این زمینه هزینه بسیاری پرداختند، طراحان موشن نیز پا به پای آنها دراین زمینه قدم برداشتند.

تیم طراحان موشن نیز جایگاه بالایی در ساخت تصاویر محرک  و تخیلاتی دارد. بدون تیم طراحی تقریبا گرافیک تمام فیلم هایی که در وب سایت مشاهده می‌کنیم، وجود نداشتند.

کار موشن گرافی دقیقا چیست؟

کار موشن گرافی دقیقا به تصویر کشیدن کامل محصول در ذهن مخاطب است. این کار معمولا با ساخت ویدیو بهتر در ذهن مخاطب ماندگار می‌شود. در واقع ساخت ویدیو گستره بازتری را در بر می‌گیرد.

زیر شاخه های موشن گرافی چیست و هر کدام چه کاربردی دارد؟

ویدئو موشن : برای انتقال بهتر و جذابیت بیشتر، از فیلمبرداری و تصاویر گرافیک استفاده می‌شود.

استاپ موشن : در این روش که زیرشاخه موشن گرافی محسوب می‌شود، اشیاء و وسایل واقعی حرکت داده شده و از آن در حالت‌های مختلف عکاسی می‌شود. سپس توسط هر نرم افزار گرافیکی که موجود است، تبدیل به کلیپ شده و سپس آماده ارائه می‌شود.

لوگو موشن : لوگو موشن به لوگوی محرکی گفته می‌شود که به صورت جذاب و پر از جنب و جوش است که با این خصوصیات باعث ماندگاری در ذهن مخاطب شده و با این روش مخاطب بیشتر به سمت آن تبلیغ جذب می‌شود. همچنین لوگو قلب برند یک محصول است و نشان دهنده اصالت هر محصول است.

اینفو موشن : ابتدا باید بفهمیم اینفو یا اینفوگرافی چیست؟ اینفوگرافی به معنای این است که اطلاعاتی به صورت خلاصه در کنار هم در یک قالب تصاویر گرافیکی موضوعی واضح را به بیننده اطلاع دهد.

اینفوگرافی‌ها به صورت حرفه ای این کار را پیگیری می‌کنند و اگر کوچکترین اشتباهی در این تصاویر گرافیکی شود، کار به مشکل می‌خورد. حال اینفو موشن در قالب ویدئو و موشن تدوین می‌شود و محتوای مورد نظر را به بیننده انتقال می‌دهد.

انیمیشن یکی دیگر از زیرشاخه‌های موشن گرافی محسوب می‌شود.  اگر بخواهیم به طور کلی حساب کنیم در این که انیمیشن واقعا جزو موشن گرافیک حساب می‌شود یا نه اختلاف نظر هست. همچنین اگر شباهت این دو را حساب کنیم هر دو با ویدیو و محتوایی در قالب تصاویر سعی در منتقل کردن موضوعی به بیننده‌ها هستند.

از لحاظ فنی انیمیشن سازی از موشن گرافی سخت تر است و همین موضوع باعث تفاوت نظر در ربط این دو به هم شده است. در انیمیشن محتوای لازن طبق داستانی به مخاطب بیان می‌شود ولی در موشن گرافی به جای انتقال محتوا، پیامی در قالب تصاویر و افکت‌های صوتی به مخاطب القا می‌شود.

در کل موشن گرافی امروزه یکی از مهم ترین شاخه‌های طراحی محسوب شده و طرفداران زیادی دارد.   

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.